auto onder carport aan huis - Binnen-s-tebuiten
carport op maat - Binnen-s-tebuiten
carport aan garage

“Wij verkozen Verasol® als merk, zeker omdat het een 100% Duits kwaliteitproduct is.”

carport aan huis op oprit

“De aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding heeft ons echt verrast.”

witte carport aan huis en garage

“Onze carport werd compleet als bouwpakket geleverd!”

Contact

Wilt u meer informatie?
Neem dan direct contact met ons op middels het contactformulier.

Verasol® Carports

Een aluminium carport van Verasol® biedt het gehele jaar bescherming voor uw auto. Een carport overkapping kunt u aan het huis of los plaatsen en maakt uw huis en leefruimte groter. In de lente- en zomermaanden is uw auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. In de herfst- en wintermaanden is uw auto beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. Daarnaast houdt u de garage ook voor andere zaken, en staat uw auto droog en uit de zon.

Ervaar het gemak

Ervaar het comfort van een Verasol® carport. U heeft geen vogelpoep meer op uw net gewassen auto. U hoeft niet langer door de regen naar uw auto te lopen en te zoeken naar een paraplu. Ook blijft de kwaliteit van uw auto beter behouden omdat de auto minder blootgesteld wordt een de verschillende weersomstandigheden zoals fel zonlicht of regen.

De carport is gemakkelijk los te plaatsen, bouwkundige aanpassingen aan uw woning zijn niet nodig. De carport aan huis kunt u zelf installeren met het Verasol® bouwpakket of u laat de experts van Binnen-s-tebuiten de montage voor u uitvoeren.

Vlakke of gebogen dakconstructie

De carports van Verasol® zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl en is leverbaar in diverse maatvoeringen in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Natuurlijk kunt u de carport ook voor andere doeleinden inzetten bijvoorbeeld als losse overkapping voor een terras of zwembad.

Carport bouwen

Heeft u interesse in een carport op maat of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Binnen-s-tebuiten via het contactformulier of vraag een offerte op maat aan.